Tuorepuuro on helppo ja herkullinen aamupala. Se pelastaa kiireisen aamun, koska se tehdään valmiiksi jo edellisenä iltana. Sen lisäksi tuorepuurosta saa ihanaa vaihtelua aamiaiseen. Tuorepuuron voi tehdä monella eri tapaa, käyttäen monia eri raaka-aineita. Tällä kertaa tein omenaisen tuorepuuron, johon tulee nesteeksi omenamehua ja jogurttia ja mausteeksi kanelia. Puuroon lisätään vielä pekaanipähkinöitä (tai muita pähkinöitä). Kokeilkaa myös mustikkatuorepuuroa.
Omenainen tuorepuuro
3
dl omenamehua
2
dl maustamatonta jogurttia
3
dl kaurahiutaleita
1
tl kanelia
kourallinen
pekaanipähkinöitä
- Valmista tuorepuuro edellisenä iltana aamua varten.
- Sekoita kulhossa omenamehu ja maustamaton jogurtti. Lisää kaurahiutaleet, kaneli ja rouhitut pähkinät ja sekoita tasaiseksi.
- Peitä kulho ja anna tuorepuuron levätä jääkaapissa aamuun saakka.
Ohje Yummy Baker -blogista.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti