Kirjoitin edellisessä postauksessa kahdesta tekemästäni ruoasta. Pyttipannun lisäksi tein lohi-kikhernesalaattia. Salaatti on helppo ja nopea tehdä, ja se sopii erinomaisesti kesään. Salaatti on täyttävä, mutta samalla kevyt. Tämän, kuten monen muun ohjeen, löysin Maku.fi:n kautta (täältä).
Lohi-kikhernesalaatti 4 annosta
600-800
g lämminsavulohta
2
tkl kikherneitä
400
g kirsikkatomaatteja
1
punasipuli
2
paprikaa
2
rkl kapriksia
n.
4 rkl oliiviöljyä
2
rkl sitruunanmehua
suolaa
pippuria
rucolaa
- Riko lämminsavulohi pienemmiksi paloiksi.
- Sekoita kulhossa valutetut kikherneet, halkaistut kirsikkatomaatit sekä kuutioitu punasipuli ja paprika.
- Lisää salaattiin kaprikset, oliiviöljy ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
- Nosta lohipalat salaatin päälle. Ripottele mukaan tuoretta rucolaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti