torstai 2. heinäkuuta 2015

Lohi-kikhernesalaatti

Kirjoitin edellisessä postauksessa kahdesta tekemästäni ruoasta. Pyttipannun lisäksi tein lohi-kikhernesalaattia. Salaatti on helppo ja nopea tehdä, ja se sopii erinomaisesti kesään. Salaatti on täyttävä, mutta samalla kevyt. Tämän, kuten monen muun ohjeen, löysin Maku.fi:n kautta (täältä). 
lohi-kikhernesalaatti





Lohi-kikhernesalaatti 4 annosta
600-800 g lämminsavulohta
2 tkl kikherneitä
400 g kirsikkatomaatteja
1 punasipuli
2 paprikaa
2 rkl kapriksia
n. 4 rkl oliiviöljyä
2 rkl sitruunanmehua
suolaa
pippuria
rucolaa
  1. Riko lämminsavulohi pienemmiksi paloiksi.
  2. Sekoita kulhossa valutetut kikherneet, halkaistut kirsikkatomaatit sekä kuutioitu punasipuli ja paprika.
  3. Lisää salaattiin kaprikset, oliiviöljy ja sitruunanmehu. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
  4. Nosta lohipalat salaatin päälle. Ripottele mukaan tuoretta rucolaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti